33-годишен от загина в жестока катастрофа край село Димчево около

...
33-годишен от загина в жестока катастрофа край село Димчево около
Коментари Харесай

Млад мъж загина при катастрофа в Бургаско

33-годишен от почина в жестока злополука край село Димчево към 07.26 ч. тази заран, оповестиха от полицията. Инцидентът е станал в региона на местността “Заслона ”, на към 1 км от Димчево.
Поради придвижване с несъобразена скорост и загуба на надзор, независимо катастрофира, блъскайки се в крайпътен фургон, джип с бургаска регистрация, с който се придвижвали трима мъже - двама бургазлии на 33 и 37 година и 39-годишен от Димчево. При удара на място умрял 33-годишния пасажер, който се возел на предната дясна седалка.
 Тежка злополука на автомагистрала Тракия Тежка злополука на автомагистрала " Тракия "
Тежка злополука стана на автомагистрала " Тракия " довечера. Към момента се оповестява за двама потърпевши, единият от които е в тежко с...
Към момента към момента не е открито кой е бил зад кормилото на джипа, защото при идване на полицейските екипи другите двама мъже били отвън купето. Взета им е кръв за химичен разбор, следва осъществяване на тестване за приложимост на опиати или упойващи субстанции, посочи представителят на полицията Цветелина Рандева. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР