320 000 българи тази година се очаква да почетат празника

...
320 000 българи тази година се очаква да почетат празника
Коментари Харесай

Трифон Зарезан уби Свети Валентин

320 000 българи тази година се чака да почетат празника на виното Трифон Зарезан.

Свети Валентин или Деня на влюбените, който се пада също на 14 февруари, ще се чества главно от младежи и най-много от младежи. Това заяви пред в. "Телеграф " Румен Драганов, началник на Инстититута за разбори и оценки в туризма и член на контролния съвет на Сдружение Национален ръб по туризъм.

Трифон Зарезан е огромен обичаен български празник, добре прочут и вписан в бита на българина. Празникът на влюбените пък е изобретение, което се изпозлва като маркетингово средство за налагане на артикул, разяснява Драганов.

По думите му от Свети Валентин се вълнуват най-много младежите, младежите и "тези, които още не са пораснали и се изживяват като младежи ".

Интересни обстоятелства за празника Свети Валентин

Въпреки големия брой предложения за пътувания за Деня на влюбените туроператорите не разчитат на доста огромен интерес към тези оферти. На процедура, в сектора не гледат на 14 февруари като на някакъв огромен празник, разясниха от Асоциацията на българските туроператори и туристически сътрудници.

"Няма огромен интерес към пътувания за 14 февруари. В момента вървят най-много ранните резервации за лято 2020 ", разясниха и от една от организациите с предложения за 14 февруари.От туристическият отрасъл са безапелационни, че българинът не обръща огромна внимание на офертите за Свети Валентин. В най-хубавия случай клиенти се интересували от уикенд в Рим или Париж, както и от предложения, при които Денят на влюбените се съчетава с някоя друга демонстрация като Карнавала във Венеция.

Повечето фенове на Трифон Зарезан пък просто ще се включат в някой локален фестивал, с цел да отбележат заразяването на лозята.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР