32-годишният Недялко П. е с мярка за неотклонение Задържане под

...
32-годишният Недялко П. е с мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Млад мъж с условна присъда спипаха отново с дрога във Варна

 32-годишният Недялко П. е с мярка за неотклонение " Задържане под стража “, наложена от състав на Варненския областен съд по искане на Окръжната прокуратура. Мъжът е бил притеглен към наказателна отговорност за държане за разпространяване и за разпространяване на високорискови наркотични субстанции на 13 септември вечерта.

32-годишният мъж дружно със собствен прочут се намирали пред варненско заведение, когато били видяни от екип полицейски чиновници. При персонален обиск у Недялко били открити и конфискувани 2,19 г марихуана – чиста и примесена с тютюн, както и 24 дози амфетаминопроизводни с общо тегло 1, 66 година

Престъплението по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс обвиненият направил в изпитателния период на условна присъда за същото действие, която му била наложена на 15 април тази година от Варненския областен съд, който одобрил подписаното съглашение на Недялко П. с Окръжната прокуратура. Тогава обвиненият се признал за отговорен и приел да търпи наказване 1 година и 10 месеца отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период, както и да заплати 2500 лв. санкция.

Определението на Варненския областен съд, с което е взета мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на Недялко П., предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР