32-годишната Кристина е майката, която тази вечер закла двете си

...
32-годишната Кристина е майката, която тази вечер закла двете си
Коментари Харесай

Кристина убила двете си деца с кухненски нож след семеен скандал

32-годишната Кристина е майката, която довечера закла двете си деца на 3 и 5 години в дома им в Сандански. Така тя отмъстила на брачна половинка си поради фамилни кавги и иден бракоразвод.

Кървавото закононарушение е осъществено в фамилното жилище, а ударите по децата са нанесени с кухненски нож, разкрива struma.com. Едното детенце е на 5 години, а другото - тригодишно.

Кристина била сама с децата в жилището, което се намира на метри от полицейското ръководство в сандански. След следващия скандал с мъжа й Георги, който е горски чиновник, той излязъл от вкъщи им. В положение на мощен афект Кристина сграбчила ножа и заклала децата си.

Първоначално беше обявено, че детеубийцата се търси, само че по последна информация тя е арестувана в полицията, родителите й също са там. Преди минути зам.-окръжният прокурор на Благоевград Весела Стоилова, която е и наблюдаващ случая прокурор, дружно със старши комисар Дойчин Дойчинов - шеф на ОДМВР - Благоевград, дадоха къс брифинг, на който показаха повече детайлности за тежкото престъпно закононарушение в Сандански. Към момента е ясно, че има стартирано досъдебно произвеждане за ликвидиране. " Става дума за двойно ликвидиране на деца на 3 години и на 5 години. Братче и сестриче. Извършват се дейни дейности по следствието. На този стадий не може да ви дадем повече информация, като се изключи че имаме насоки за причинителя на закононарушението и че има арестувано лице ", сподели още тя.

Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР