31-годишният репортер Дани и 23-годишният модел Александра се ожениха в

...
31-годишният репортер Дани и 23-годишният модел Александра се ожениха в
Коментари Харесай

Голямата Измама На Вип Брадър Най-Накрая Лъсна! Дани И Алекс Разкриха Цялата Истина След Финала! Та Те Са

31-годишният кореспондент Дани и 23-годишният модел Александра се ожениха в къщата на VIP Brother, като всичко стартира като задача и се трансформира в реалност.

Новобрачните към този момент са се сблъскали с един от най-големите си страхове - реакцията на околните си.

Първото нещо, което са създали след излизането си и откакто са се осъзнали какво им се е случило, било да посетят родителите на Александра в Благоевград, описаха те в ефира на NOVA.

Майката на Алекс се обърнала към Петканов с думите: " Даниеле, желая да я уважаваш и да я обичаш. " Тъщата била малко афектирана на щерка си, че се е усъмнила, че ще одобри нейния избор.

Освен това майката на Алекс е трансформирала мнението си за Даниел, наблюдавайки дейностите му във формата. Преди това тя считала, че той е лекомислен, че е глезльо, че всеки един миг може да ме изложи още веднъж, само че в този момент е по-сигурна.

Дани описа и какво се е случило, когато се е срещнал с родителите си: " Ти се ожени. Ти се ожени, нали?! "

Той показа, че до момента в който двамата с Александра са били в къщата жълто издание приписало думи на майката на Петканов, съгласно които тя се изрича негативно за Богданска. Двамата с татко му доста се тормозили от това и даже ходили в редакцията на изданието.

Откакто за излезли от формата двамата живеят дружно и се стремят да създадат местенцето си още по-уютно.

" Нямах самообладание да излезем и да се върнем в действителността. Чувствах се в свои води и желаех оптимално на остана, само че и да се върна ", показа Петканов.

Той добави и какво му е донесло присъединяване във VIP Brother: " Осъзнах, че би трябвало да бъда до нея и не би трябвало да слагам под никакво подозрение и да не върша никакви взаимни отстъпки с връзките си към нея. "

" Ако не се беше случило в къщата, на открито в никакъв случай нямаше да се случи ", признаха влюбените за брака си. Причината за това е, че не държат на институцията.

Дани и Алекс няма да вършат втора женитба: " Нямаме потребност да бъдем валидирани от нашите близки, другари и познати. "

" Това, което се случи сред нас демонстрира, че постоянно има късмет ", посочи Петканов. " Човек би трябвало да сгреши, с цел да може да порасне. При нас ще е извънредно глупово да си го причиним още веднъж ", добави той, визирайки изневерите, за които и двамата споделиха обществено.

Богданска показа, че макар че е единствено на 23 година е сигурна в избора си: " Нямам потребността да се виждам с различен мъж. Трябвало е да мина през всичко това. Това, че съм, била с различен мъж ми е помогнало да го оценя него. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР