31-годишният Атанас Атанасов, новият министър на културата, изпълнява една от

...
31-годишният Атанас Атанасов, новият министър на културата, изпълнява една от
Коментари Харесай

Вижте министерско изпълнение на “Облаче ле бяло“

31-годишният Атанас Атанасов, новият министър на културата, извършва една от най-любимите български песни " Облаче ле бяло " в читалищно зрелище дружно с още трима - Ейдриъл, Томас и Джеръми. Атанасов е на 31 година Той нашумя преди 5 година, когато възвърне читалището в селото на баба си и дядо си - Татарево, Първомайско.

Прави го посредством плана " Отключи сцената ", който основава в Лос Анджелис. Чрез онлайн акция набира над 15 000 $ за възобновяване на читалището. И към този момент 6 години провежда фестивала ОТКЛЮЧЕНО, с цел да поддържаме сцената на читалището жива.

За плана има филм - “Отключи сцената”, който е показан на 5 интернационалните фестивала и печели 1-о място в категорията “Избор на публиката” в Джорджия, Съединени американски щати. Атанасов е бакалавър по театрално изкуство от Whitman College (САЩ). Живял е в Холивуд, Берлин и Лондон. Освен като актьор пред камерата и на сцената, се изявява и като продуцент на писмено кино. Атанасов беше втори в листата с кандидат-депутати на Политическа партия в Хасково след лидера Асен Василев.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР