31- годишна жена от пловдивското село Желязно уби с нож

...
31- годишна жена от пловдивското село Желязно уби с нож
Коментари Харесай

ОБЗОР: Убийство на дете край Пловдив помрачи 1 юни, археология спря голям проект в Кършияка

31- годишна жена от пловдивското село Желязно умъртви с нож 8-годишното си дете. Майката Лиляна също е с заплаха за живота. Тя е намушкала няколко пъти детето си, а по-късно протегнала ръка и на себе си. Момиченцето е умряло на път за болничното заведение. Цялото село е в потрес, като всички в селото познават дамата като грижовна майка, която отглежда сама детето си.

Археологическо изследване на Плоската могила в зоната на строителните действия на Водния цикъл на Брезовско шосе ще извършат специалистите от РАМ-Пловдив. Поради това най-мащабният ремонт от плана ще бъде спрян, като предварителните прогнози са, че това ще трае най-малко 2 месеца.

Кметът Здравко Димитров удостовери, че задължението на строителя на Колежа – Илиян Филипов от компания ПИМК, са поели ангажимент на 19.12.2022 година Ботев се да се завърна в дома си. Зико сподели, че каквото зависи от Общината ще го спазят в най-кратки периоди.

Службите по сигурността в Пловдив ще бъдат преместени в бившето ДКЦ 6, откакто се ремонтира постройката. Там ще бъде изработен и огромен център за видеонаблюдение, което ще обхване най-посещаваните места под тепетата.

Улица „ Май” най-сетне бе приключена, въпреки и през юни. Близо две години жителите на 50-метровия сектор, на един хвърлей от Главата улица на Пловдив, живееха в бедност и прахуляк поради неприятната съгласуваност сред ВиК, ЕВН и Общината.

Най-добрите пожарникари от страната се събраха, с цел да премерят сили в съревнование по пожароприложен спорт на Лекоатлетически стадион наоколо до Гребния канал в Пловдив.

Президентът Румен Радев откри военното ревю „ Хемус 22” в Международен панаир Пловдив и изпрати обръщение към хората, отговарящи за сигурността на страната.

До напрежение в Народното събрание се стигна през днешния ден след сдърпване сред депутата от „ Продължаваме Промяната” Искрен Митев и ръководителя на „ Възраждане” Костадин Костадинов. Причината бе изявление на първия, който назова водача на Възраждане „ Копейкин”, а втория съобщи, че „ ще разбие носа на този тъпак”.

Близо 100 запитвания е имало в пловдивския крематориум за кремации на близки от погребалната организация на Георги Енев. За 11 от тях няма данни в регистрите.кремации на близки от погребалната организация на Георги Енев. За 11 от тях няма данни в регистрите.

Представители на превозвачите продължиха с митингите си, които оповестиха като ежедневни, пред постройката на Министерството на превоза в София.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР