31-годишен мъж е с опасност за живота в Реанимацията на

...
31-годишен мъж е с опасност за живота в Реанимацията на
Коментари Харесай

Мъж е в Реанимация след гавра от страна на колега в завод в Ямбол

31-годишен мъж е с заплаха за живота в Реанимацията на МБАЛ-Ямбол след шокираща свирепост в производството на компанията „ Язаки “ . Близки на потърпевшия разясниха пред „ NOVA “, че са възмутени и недоумяват по какъв начин се е случило сходно нещо.

„ Много вулгарно и доста жестоко е бутал револвер от компресор със сбит въздух в ануса на брат ми “, разкри близнакът на жертвата и пита за какво причинителят е на независимост. Той прибавя:

„ Искам правораздаване. В България не би трябвало да съществуват такива хора. Това е злина. Опасно е. “

Бащата на младия мъж прибавя, че не е конфликтен и постоянно търси консенсус. Той не знаел по какъв начин се е стигнало до спора , само че синът му бил в доста тежко положение.

Зам.-директорът на болничното заведение в Ямбол лекар Валентин Вълчев съобщи, че положението на потърпевшия, който е бил опериран по неотложност, се е нормализирало , само че към момента има заплаха за живота му. По думите му получените пострадвания могат да оставят трайни увреждания .

„ На 20 юни към 04:00 часа постъпва пациентът на 31 години. От направените проучвания и съвещания се приема по неотложност в Отделението по Хирургия и неотложно се оперира. Травмите са породени от потреблението на компресор със сбит въздух и в резултат на тези контузии се получени разкъсвания. Операцията по неотложност е осъществена от доцент Сотиров и неговия екип. Пациентът се възвръща в Реанимация. Добрата вест е, че през последното денонощие положението му се стабилизира, само че рискът за неговия живот към момента остава “ , посочи доктор Вълчев.

От прокуратурата са коментирали, че са се заели със случая и се работи по него.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР