30 тона отпадъци са почистени и извозени в последните 3 дни

...
30 тона отпадъци са почистени и извозени в
последните 3 дни
Коментари Харесай

30 т отпадъци са почистени в участъка от АМ “Марица” преди границата с Турция

30 тона боклуци са почистени и извозени в последните 3 дни в 20-километров сектор от Автомагистрала “Марица " преди Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево ”.

След ориентиране на чакащите ТИР-ове към буферния паркинг на бившето летище край с. Узунджово, Агенция “Пътна инфраструктура ” почиства сектора от автомагистралата и прилежащата 2-метрова ивица. След това ще бъдат премахнати боклуците и в по-широк периметър около пътя.

Агенция “Пътна инфраструктура ” апелира шофьорите да пазят непорочност и в 20-километровата права през 2 км ще бъдат сложени знаци, че е забранено изхвърлянето на боклуци, като част от мерките за ограничение на COVID-19.

В понеделник се чака почистването да приключи и във вторник ще бъде дезинфекцирана правата от автомагистралата. Дезинфекционните мерки ще костват над 100 000 лева

На буферния паркинг край с. Узунджово вече е обезпечено място за към 1500 тежкотоварни камиона, което на този етап е задоволително, само че АПИ има подготвеност да подготви терен за още към 1500 камиона. За сметка на бюджета на Агенция “Пътна инфраструктура ” паркингът е измит и дезинфекциран, обезпечени са 15 прожектора за осветление на паркинга през нощта, 30 химически тоалетни и 15 контейнера, които се почистват всекидневно при строго спазване на противоепидемичните мерки за ограничение разпространяването на заразата.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР