30 септември ще донесе по новия сезон на популярния скандинавски

...
30 септември ще донесе по новия сезон на популярния скандинавски
Коментари Харесай

Epic Drama с нов сезон на финландския шпионски трилър „Живот в сенките“ |

30 септември ще донесе по новия сезон на известния скандинавски шпионски трилър от епохата на Студената война „ Живот в сенките “ / Shadow Lines (Nyrkki) .

Историята продължава през 1956 година, турбулентна година както за Финландия, по този начин и за целия свят.  Финландският президент Урхо Кеконен встъпва в служба в същия ден, в който стартира огромната обща стачка. Ирио Илитало, водачът на Юмрука, би трябвало да увери Кеконен, че с екипа му към момента са нужни, с цел да остане на власт. Постепенно обаче " Юмрукът " осъзнава по-голям проект, който излага на заплаха както тях самите, по този начин и цяла Финландия.

Припомнете си главните герои в „ Живот в сенките “  



След митингите в Полша и Унгария хората възнамеряват въстание в Източна Карелия в Русия. Тайна организация „ Братя на гнева “ образова войски и се снабдява със доста количество оръжия на интернационалния оръжеен пазар с финансова помощ от Централно разузнавателно управление на САЩ. Хелена най-сетне научава за ориста на майка си, само че ще успее ли да спре експлоадирането на кървава борба на източната граница на Финландия?

Завръзката от първи сезон в резюме: Хелена Коронен е млада финландка, одеве завърнала се от Съединени американски щати и преследвана от смътни мемоари от детството. Така тя се обръща към дядо си (в ролята Hannu-Pekka Björkman) за отговори. Той е заместител шеф на Финландската загадка полиция- „ Юмрукът “ – топ секретна организация, натоварена със задачата да опази неутралитета на страната.



Когато нещата се оплитат и персоналният и професионалният живот на Хелена се сблъскват, тя взема решение, че единственият метод да разбере истината е да излезе на първа линия като се причисли към „ Юмрукът “. Така Хелена и „ Юмрукът “ се срещат с действително съществували персони като финландския президент Паасикиви и премиерa Кеконен, до момента в който се пробват да предотвратят превес, на която и да е от враждуващите страни.



Екипът сценаристи, майка и щерка Кирсти и Катри Манинен, сервират на феновете още един сезон най-висококачествени трилъри. Всички артисти в основните функции още веднъж са тук, отпред с Еми Парвиайнен, която получи номинация за „ финландските Еми “ за превъплъщението си като героинята на сериала Хелена Коронен.

Вторият сезон на поредицата посреща двама нови артисти: Ееро Ритала, който завоюва премия „ Джуси " за най-хубав артист и „ Златна Венла " за ролята си в ТВ сериала „ Оннела “, както и Томи Корпела, притежател на разнообразни награди за най-хубав артист от Международния кино фестивал в Маракеш, Московския кино фестивал и финландските награди „ Джуси ".



„ Живот в сенките “, сезон 2 дебютира по Epic Drama на 30 септември и ще се излъчва всеки четвъртък в 22:00 часа.



Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV .

За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете Следете и и
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР