30 лунен ден от 05:48 часа до 08:32 часаТова лунно

...
30 лунен ден от 05:48 часа до 08:32 часаТова лунно
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 18 декември 2017

30 лунен ден от 05:48 часа до 08:32 часа

Това лунно денонощие не се случва всеки месец и безусловно би трябвало да се употребява. Това е ден за равносметки, ден за помилван и обич, време за велика мярка и цялостна естетика. Хармоничен ден, когато на земята още веднъж тържествуват светлината, положителното и любовта.

В този ден, добре е всеки от нас да проучва пътя си и да се опита да понижи и почисти своите грехове. Трябва да се пречисти, да се обнови за нов живот – да измие всичко остаряло, да се откаже от всичко излишно, привнесено, да елементарни на всички и да обитава в мир и единодушие със света. Ден за приемане на духовна инициация и прекосяване на различен кръг от развиването. Благодарете на отиващия си месец за уроците и откритията, които ви е донесъл. И с чисто сърце се пригответе да влезете в новия лунен месец.

В този ден следва да се приключи всичко, подхванато в този лунен месец, да се подхващат нови неща не си коства, даже е рано да се строят проекти – почакайте до първия лунен ден. Отхвърлете суетата, всичко ненужно – радвайте се на живота, съзерцавайте, учете се на хубост, подарявайте на хората наслада, връщайте задълженията, проявявайки благосклонност.

Сънищата през това денонощие са правдиви и оракулски. Чрез тях можем да разберем какви неточности сме допускали в течение на месеца.

1 лунен ден от 08:32 часа на 18 декември до 08:30 часа 19 декември

Ден за проекти и фантазии, замисленото безусловно ще се сбъдне, в случай че са чисти помислите. Опасно е да кроите проекти за възмездие – носи злощастие. По-добре не започвайте нови неща, а единствено ги планирайте. Неблагоприятно време за доста контакти и групови действия, по-добре е да медитирате, анализирайте предишното, обмислете своите бъдещи дейности. Хубаво е да се прости на враговете.

Луна без курс от 15:11 до 15:35 часа

Не се стартира нищо ново, никакво начинание.
Не е желателно да се подписват контракти, документи
Да не се стартират никакви значими настоятелен диалози и договаряния
Да не се подписва брак
Избягвайте да пътувате в чужбина
Да не се афишира обществено желанието за осъществяване на планове
Положително въздействие за Луна без курс:

Време за разходки с другари, срещи, само че не и настоятелен
За ментални и духовни занимания
Благоприятно за подаване на данъчни заявления
Новолуние в 08:32 часа ще настъпи в знака Стрелец!

Новолунието се свързва с нещо ново, което в скоро ще се появи в живота ни. Влиянието на Стрелеца ни дава предпочитание за нови завършения, нови пътувания, търсене на нови другарства, познания. Могат да ни осенят хрумвания за нови креативен планове. Ще имаме неповторимата опция да преосмислим своите убеждения и да стартираме да мислим по-мащабно.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР