30 хулигани са пребили депутат от управляващата в Атина партия

...
30 хулигани са пребили депутат от управляващата в Атина партия
Коментари Харесай

Пребиха депутат от СИРИЗА заради споразумението за името на Македония

30 хулигани са пребили народен представител от ръководещата в Атина партия СИРИЗА поради съглашението, което държавното управление реализира със Скопие за новото име на Македония, оповестява TACC, представена от novini.bg.

Побоят е нанесен в късните часове на неделя. Жертвата Петрос Константинос е народен представител от Месения. След случая той е бил настанен в болница, откъдето е направил изказване за медиите. Според думите му, той е претърпял „ рисков фашистки случай в границите на еволюцията на македонския проблем “. „ Нападната ме, споделиха ми, че съм продал Македония. Имах шанс, че останах жив “, споделя депутатът.

Инцидентът се е случил наоколо до стадион в град Каламата на полуостров Пелопонес. Около 30 души, някои от които с палки в ръце, са се нахвърлили на Константинос и са почнали да го удрят. Полицията се е намесила бързо е съумяла да задържи петима обвинени за нападението.

Голяма част от жителите на Гърция са на мнение, че северната им съседка няма право да се назовава Македония. Те подлагат на критика държавното управление в Атина за постигнатото през юни съглашение със Скопие, което планува ново име за страната – Република Северна Македония.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР