30-годишният Ник Гордън – бивше гадже на покойната Боби Кристина

...
30-годишният Ник Гордън – бивше гадже на покойната Боби Кристина
Коментари Харесай

Грозна смърт застигна мъжа, затрил единствената щерка на Уитни Хюстън

30-годишният Ник Гордън – бивше гадже на починалата Боби Кристина Браун, е умрял във Флорида от свръхдоза опиати. Това удостовери пред „ Пийпъл “ брат му Джак Уокър Джуниър.

Ник Гордън беше индивидът, апетитен за провинен за гибелта на Боби Кристина Браун – единствената щерка на именитата певица Уитни Хюстън. На 31 януари 2015 година тя беше открита припаднала във ваната на жилището ѝ в Атланта.

Момчето, разкрило надрусаната дъщеря на Уитни Хюстън припаднала във вана, последва ориста ѝ

Ужасяващо съвпадане е, че съвсем същото се случи и със самата Уитни Хюстън - открита мъртва във вана в хотелска стая на 11 февруари 2012 година. Уитни си отиде на 48 години, а щерка й – на 23, след 6 месеца в кома.

След гибелта на Боби Кристина се появиха клюки, че Гордън пребивал Боби Кристина, а също и че я дрогирал с коктейл от опиати.

През септември 2016 година съдът в Атланта постанови, че виновен за гибелта на Боби Кристина е таман Ник Гордън. Той трябваше да заплати 36 млн. $ на нейните близки.

В последните години той беше забъркан в друга правосъдна сага – приятелката му Лаура Леал го упрекна във физическо принуждение.

Източник на „ Дейли Мейл “ заяви, че на Нова година Гордън получил серия сърдечни удари и бил вкаран в болница в Алтамонте Спрингс. Той умрял в интензивното поделение.

Стана ясно кой е умъртвил детето на Уитни Хюстън

Адвокатът му Джо Хабачи разкри, че макар тежките тествания, пред които бил изправен в последните няколко години, Гордън се борел настойчиво против пристрастяването към опиати и откровеното му предпочитание било да бъде здрави и да бъде със фамилията си.

„ Боже, за какво трябваше да изгубя брат си на Нова година “, изригна в прочувствено известие Джак Уокър.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР