30-годишната Юлия Павликова, от град Керч в Крим, представи България

...
30-годишната Юлия Павликова, от град Керч в Крим, представи България
Коментари Харесай

Украинката Юлия Павликова представи България на Мис Вселена

30-годишната Юлия Павликова, от град Керч в Крим, показа България на състезанието " Мис Вселена ", в който победителка стана 23-годишната представителка на Ниакарагуа - Шейнис Алондра Паласиос Корнейо. Конкурсът се организира в Салвадор и бе предаван в " YouTube ".

Юлия се подреди на 30 място.

От Инстаграм профила ѝ проличава, че е била много разчувствана от присъединяване си. " Не мога да допускам, сега съм в Америка на най-престижния конкурс " Мис Вселена ", измежду 84 страни по света. Всичко се случва толкоз бързо, че хващам всеки момент и просто се любувам на щастието. Конкурсът " Мис Вселена " прекатурна живота ми, даде ми нов заряд от сила и ентусиазъм и най-важното нови хрумвания и мотивация да не спирам дотук. Днес лицето ми украсява екраните на Ню Йорк, на именитата улица на Таймс Скуеър ", написа тя.
                             

Бащата на Павликова е българин и с помощта на това хубавицата може да взе участие в 85-ото издание на състезанието у нас, посредством който се и яви на " Мис Вселена ".

Юлия е майка на две деца и гради личен бизнес. Тя има много богат опит в конкуренциите за красиви дами като съумя да влезе в Руската книга на върховете като най-титулувания победител в състезания за хубост със своите 15 награди, пише dir.bg.

Павликова стартира да гради кариера на модел на 17-годишна възраст. Тя заживява в Париж, а няколко години по-късно подписва контракт с китайска организация за модели и дефилира за ревюта на Prada и Gucci. Сега Юлия ръководи лична организация за модели MFD, а в свободното си време обича да пътува, както и да приказва за родния си Крим.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР