30-годишен юбилей отбеляза един от клубовете от голямото спортно семейство

...
30-годишен юбилей отбеляза един от клубовете от голямото спортно семейство
Коментари Харесай

Поздравления от всички краища на страната заслужи КСТ Туида за 30-годишен юбилей

30-годишен празник означи един от клубовете от огромното спортно семейство на Сливен.Дни преди празника на града, Семеен кодекс по спортни танци „ Туида “ събра в зала „ Васил Левски “ спортни двойки от цялата страна, с цел да покажат умения в три прояви - Национален открит шампионат, Национална купа,,Туида 2022 ”, както шампионат „ Млади очаквания ”…и най-важното,да споделят празника във връзка кръглата годишнина на клуба хазаин.

Равносметката е направена - безрезервен труд и доста обич към обичания спорт от страна на треньора и мотор на клубаЙовита Пенчева, благодарност от страна на някогашни и сегашни състезатели, минали през школата, родители, поверили децата си на потвърдилия се възпитател, безчет триумфи, наслади и медали, споделени със семейство и другари.

Сред гостите на формалната гала бе и кмета Стефан Радев, който насочи привет от страна на общината към юбилярите.
„ Благодаря за силата и вдъхновението, с които превърнахте Сливен в център на този елегантен спорт “, сподели кметът. Той благодари и за всички триумфи и наслади, донесени от клуба за град като Сливен.

Чуйте:

С доста неспокойствие Йовита Пенчева одобри множеството поздравления преди да стартира последната част от спортната стратегия.

Тя благодари на фамилията си за поддръжката, на треньорите си Стойко и Дияна Мешкови, че са и дали вярната тенденция, с цел да се построи като човек и треньор.

Пенчева насочи признателност и към управлението на Сливенска община, към сътрудниците си от БФ по спортни танци, към родителите.

„ Всяко едно дете е част от моето сърце. Бъдете сигурни в това “, увери неуморимата Йовита Пенчева.

Чуйте:

Както за всеки рожден ден място на церемонията бе отредено и на красива торта, на която най-вече се зарадваха дребните танцьори от школата, само че преди да заслужат парченце от сладкото прелъщение, те демонстрираха уменията си на подиума под бурните овации на публиката.

В края на спортния ден призьорите отпрограмата на шампионатите си потеглиха с медали и дарове.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР