30 членове от Демократическата партия в Камарата на представителите на

...
30 членове от Демократическата партия в Камарата на представителите на
Коментари Харесай

Съпартийци призоваха президента на САЩ да преговаря с Москва за прекратяване на огъня в Украйна

30 членове от Демократическата партия в Камарата на представителите на Съединени американски щати приканиха президента Джо Байдън да промени тактиката си в спора в Украйна: да комбинира икономическа и военна поддръжка за Украйна с „ деен дипломатически напън, удвояване на напъните за намиране на реалистична рамка за преустановяване на огъня ”, в това число посредством директни договаряния с Москва, оповестява Forbes с позоваване на The Washington Post.

Отбелязва се, че това е първият път, когато видни деятели от партията на Байдън се обръщат към президента с сходен апел. По-специално, съответното писмо беше изпратено до Белия дом.

Вестникът написа, че това може да окаже максимален напън върху Байдън, до момента в който се пробва да стабилизира вътрешната поддръжка за своите военни старания.

В същото време районът е изправен пред евентуални зимни проблеми, като републиканците заплашват да спрат помощта за Украйна, в случай че завоюват изборите за Конгрес.

На собствен ред координаторът по стратегически връзки на Съвета за национална сигурност Джон Кърби сподели по време на онлайн брифинг, че Белият дом няма да влиза в договаряния с Москва без присъединяване на Киев и Съединени американски щати ще изхождат от позицията на Украинският президент Володимир Зеленски при воденето на разговор с Русия, показва изданието.

Кърби удостовери на брифинга, че Белият дом е получил известие от 30 конгресмени от Демократическата партия, които са изразили угриженост, че Съединени американски щати не водят постоянен разговор с Русия. Администрацията на Байдън „ прави оценка техните опасения “, сподели Кърби.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР