3 от 5 малки и средни бизнеси казват, че намират

...
Коментари Харесай

Малкият бизнес е претоварен и недоволен от комуникациите


3 от 5 дребни и междинни бизнеси споделят, че намират актуалното обилие от принадлежности за съдействие разочароващо (снимка: CC0 Public Domain)

Ново проучване откри, че дребните компании са затрупани от „ шума и разсейването “ на каналите на обществени медии, информационни технологии и мрежови платформи. Тези принадлежности в последна сметка не съумяват да оказват помощ на бизнеса да си сътрудничи със експерти и специалисти, ограничавайки нововъведенията, вместо да ги предизвиква.

Обяснявайки обосновката за изследването, отчетът “The Whitespace 2022” е опит да се оцени настоящият пейзаж на съдействие в бизнеса и да се откри дали актуалните софтуерни оферти фактически дават отговор на потребностите на актуалните организации в цифровата епоха. Става дума за инструментите за връзка и съдействие, които са нужни за света на хибридната работа.

Whitespace има вяра, че съществуващите принадлежности, въпреки и мощни сами по себе си, не съумяват да реализират задачата, когато става въпрос за основаване на в действителност дейно, динамично съдействие. Светът се е трансформирал в последните 2 години и съдействието е освен това от нишка от имейли, споделени документи и събиране в офиса. Предвид хибридната, разпръсната работна мощ и потребността от екипна работа с сътрудници от целия свят, акцентът през днешния ден е пренасочен към динамично, цифрово съдействие.

Основен извод от изследването е, че дребните и междинни предприятия (МСП) търсят услуга, която обгръща всички аспекти на съдействието – безпроблемно пасваща на съществуващите им ИТ – за ентусиазъм за нововъведения и създаване на нови артикули.
още по темата
Три от всеки пет МСП споделят, че намират актуалните принадлежности за съдействие – като Microsoft Teams и LinkedIn – за разочароващи. Освен това 78% настояват, че намират обичайните обществени канали по едно и също време за „ шумни и разсейващи “.

Малко над две трети (68%) от интервюираните споделят, че прекарват повече време, в сравнение с биха желали, с цел да „ пресяват “ информационните принадлежности, тъй че да намерят уместно за тях наличие. В допълнение, 64% са безапелационни, че имат потребност от целеви общности за съдействие, които дават отговор на техните ползи, опит и специалност.

Три пети от МСП в изследването декларират, че им е нужен „ достъп до общности от авторитетни персони “, където могат да водят безвредни и сигурни полемики. Над половината желаят да има единствено едно място за образуване на онлайн общности, работни пространства и потребителски портали, което им икономисва време и усилва продуктивността.

Резултатите демонстрират още, че МСП са изключително заинтригувани от намиране на способи за външно съдействие с специалисти, до които другояче не биха могли да доближат. Три четвърти акцентират външното съдействие като значимо за достъп до умения, които нямат вътрешно.

Наред с това МСП се интересуват от възстановяване на вътрешното съдействие с опция за шерване на материали и документи от разстояние по сигурен метод. Това се счита за изключително значимо за възстановяване на способността на чиновниците да работят отвред.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР