3 капки от това премахват кариеса и лекуват зъбите едновременно Всеки

...
3 капки от това премахват кариеса и лекуват зъбите едновременно
Всеки
Коментари Харесай

3 капки от това премахват кариеса и лекуват зъбите едновременно

3 капки от това отстраняват кариеса и лекуват зъбите по едно и също време

Всеки желае да може да остави положително първо усещане, само че за това би трябвало да имате това, което се назовава красива усмивка.

Това средство отстранява всевъзможни недостатъци по вашите зъби!

Знаете ли, че здравето на устата ви може да засегне останалата част от тялото ви?

Без подобаваща хигиена на устната празнина тялото ви не може да поддържа здравословно равнище на бактериите в устата и затова това може да докара до зараза и разнообразни болести на венците.

Плаката се натрупва върху зъбите посредством храната и бактериите, което затруднява почистването на зъбите. Това усилва риска от кариес или инфекции.

Докато лекарите предлагат професионално разчистване на зъбите на всеки шест месеца, има някои естествени средства, които могат да бъдат приготвени вкъщи, които да ви оказват помощ да излекувате зъбите си.

Ябълков оцет
Потопете четката за зъби в ябълков оцет и по-късно почистете зъбите си, както нормално. Изплакнете устата си добре. Опитайте се да вършиме това един път или два пъти седмично, защото оцетът може да повреди зъбите ви, в случай че го оставите прекомерно дълго или в случай че го вършиме прекомерно постоянно.

Сода
Нанесете малко количество сода и щипка сол на четката за зъби, с цел да премахнете зъбния камък от зъбите.

Плодове и зеленчуци
Ние ви предлагаме най-хубавото средство за премахване на зъбен камък от зъбите. Наистина елементарно!

Ягодите и доматите са подобаващи за това. Разтрийте зъбите си с тези плодове и оставете сока да работи в продължение на пет минути, с цел да намалите натрупването на зъбен камък.

Изплакнете устата си с топла вода, с цел да получите по-блестяща усмивка. Други артикули, които също работят са чушки, портокали, лимони и червени плодове.

В допълнение към тези елементарни предписания, някои промени в рутината ви също могат да ви оказват помощ. Престанете да пушите, чистете зъбите си след хранене и то постоянно.

Трябва обаче да помните, че в никакъв случай не би трябвало да замествате тези домашни средства с посещаване при експерт!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР