3. Близнаци Тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона, заема 3-то

...
3. Близнаци Тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона, заема 3-то
Коментари Харесай

3-те зодии с непоносими ХАРАКТЕРИ

3. Близнаци
Тази занимателна, лъчезарна и бъбрива личност, заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И аргументите не са малко! Неудържимият им темперамент непрекъснато ги води „ някъде “. Да се задържи интереса им е много сложна работа, изключително в съкровен проект. Защитната им реакция е повече от ужасна – те поставят маска на равнодушие, даже свирепост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, само че то в никакъв случай няма да стане значимо за тях. Близнаците са подла зодия – основават усещане за свестен човек, само че в действителност постоянно желаят да става на тяхното. Независимо на каква цена!
2. Овен
Конфликтна, импулсивна и безпардонна персона. Не мисли за последствията, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине душевен единствено за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той постоянно е прав, а те бъркат. И като лютива фалшификация, има големи условия към всичко и всеки. Проявите му на нарцисизъм са много чести, само че той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси различен метод (например подарък) да си „ откупи “ виновността. При това няма да прояви предпочитание да поговорите за казуса. Да се схванеш с Овен е доста сложна задача. А даже и да успееш, мирът ще продължи най-много 2-3 дни.
1. Скорпион
Кралят на сложните характери! Представителите на тази зодия взимат каквото си желаят и когато си желаят, без да се преценяват с никого. Жесток език, отмъстителна същина, свръх его и нито грам предпочитание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревностни, завладяващи, безпощадни. Измислят си несъществуващи прегрешения и с голямо наслаждение санкционират колегата с за тях. Често се отнасят към хората като към свои движимости. За да оцелееш до тях, належащо е наложително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно другарство или връзка със Скорпион може да ви нанесе прочувствени вреди за цялостен живот!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР