29-годишният мъж бил изключително арогантен, полицаите използвали физическа сила, за

...
29-годишният мъж бил изключително арогантен, полицаите използвали физическа сила, за
Коментари Харесай

Вижте как надрусаният Фехти „лети“ по крайбрежната в Бургас, едва не отнесе момиче с тротинетка

29-годишният мъж бил извънредно нахален, служителите на реда употребявали физическа мощ, с цел да го арестуват

Флагман.бг се снабди извънредно с видеозаписи, които демонстрират по какъв начин дрогираният Фехти Фикри от Шумен „ лети “ из Морската градина на Бургас със Сеата си и едвам не отнася момиче с тротинетка по пътя си. Както, гонката стартира малко след 21:30 ч., когато 29-годишният мъж е засечен да се движи с автомобила си по крайбрежната алея от патрулен екип на Пето районно управление (на МВР).

Полицаите незабавно му подали светлинен и звуков сигнал да спре, само че наглият шуменец не се подпичинил. Дори натиснал газта и от региона на ресторант „ Воденицата “ до хотел „ Приморец “ се правел на Михаел Шумахер.

Кадрите, с които разполага Флагман.бг, демонстрират, че нощес е можело да се стигне до огромна трагедия. По пътя си Фехти Фикри е можел да опустоши и инцидентно преминаващи, които употребяват топлата вечер за разходка край морето.





Във видеото се вижда, че гневният водач се разминава с влюбена двойка и момиче с тротинетка, които въобще не осъзнават какъв лидер се е насочил към тях. Гонката с ченгетата е траяла до плажа край Морска гара, където Сеатът навлязъл в линията, гумите му затънали в пясъка и почнали да буксуват.

След няколко несполучливи опита да се измъкне от пясъчния капан, Фехти заключил вратите на колата и отказал да излезе от нея. Той оказал гневна опозиция, което наложило служителите на реда да използват физическа мощ и белезници.

Фехти Фикри е бил тестван за приложимост на алкохол и опиати, като втората проба била позитивна - за приложимост на амфетамин и метамфетамин. Той е отказал да даде кръв за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа.

Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР