29-годишната Дакота Джонсън посети филмовия фестивал в Торонто. Звездата дойде

...
29-годишната Дакота Джонсън посети филмовия фестивал в Торонто. Звездата дойде
Коментари Харесай

Дакота Джонсън в прозрачна рокля стана звездата на червения килим СНИМКИ

29-годишната Дакота Джонсън посети филмовия фестивал в Торонто. Звездата пристигна на аления килим в транспарантна рокля.

Актрисата участва на премиерата на „ Приятелят “ (The Friend), в която играе главнаjd роля. Тя с наслада театралничи пред фотографите освен наоколо до пресата, само че и на улицата. Дори и неприятното време не тормози Дакота - в канадския град има мощни превалявания.



За светското събитие дъщерята на Мелани Грифит облече съблазнителна черна рокля. Добрият избор на тоалет се наблягаше от красивите голи плещи на актрисата и тънката й талия. Джонсън е събрала косата си в кокетна опашка и има ослепителен грим с акцент върху очите.

Мнозина почитатели на звездата от „ Петдесет нюанса сиво “ видяха, че възлюбената на на Крис Мартин е в положително въодушевление. "Колко стройна е тя. Такава хубост ", В тази рокля Дакота наподобява като приказна принцеса. Далеч не на всяко момиче този тоалет би изглеждал също толкоз добре, Мартин несъмнено има шанс с нея - тя става все по-красива ", са някои от мненията в мрежата.



Дакота Джонсън се среща с вокалиста на групата Coldplay от няколко години. През лятото двойката е била виждана неведнъж по време на сантименталната си отмора.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР