29-годишната българка Полина Трифонова спечели втория си мач на Олимпийските

...
29-годишната българка Полина Трифонова спечели втория си мач на Олимпийските
Коментари Харесай

Невероятен обрат и втора победа за Полина Трифонова на Олимпийските игри

29-годишната българка Полина Трифонова завоюва втория си мач на Олимпийските игри в Токио. Тя реализира прословут поврат, с цел да си подсигурява триумфа, като победи Сара де Нуте от Люксембург, а за задачата даже избави и мачбол.

Мачът потегли съгласно прогнозите (които определяха българката за аутсайдер) и след замяна на геймове (6:11 и 11:6) тя дръпна и се приближи на един от спечелването на мача (взе третия гейм с 11:4 и четвъртия с 11:8).
 Олимпийските игри в Токио стартират публично - научете всичко за тях и къде да ги гледате Олимпийските игри в Токио стартират публично - научете всичко за тях и къде да ги гледате
Старт на Олимпийски игри 2020! Официалното разкриване на най-големия състезателен конгрес на света е през днешния ден, 23 юли, въпреки че по традиция някои с...

Тогава обаче Трифонова показва извънреден темперамент и взе три следващи доста, доста успорвани гейма, траяли приблизително по 10 минути. За да понижи изоставането си затвори гейм номер 5 с резултат 12:10, последва равнене на резултата с 11:9, а в решаващата последна част си подсигурява преднина още през цялото време и по този начин и не я изпусна, с цел да надделее с 11:8 за 11 минути игра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР