29-годишен мъж, който взриви със запалителна бомба про-лайф център в

...
29-годишен мъж, който взриви със запалителна бомба про-лайф център в
Коментари Харесай

Доказателства от полуизядено бурито водят до това, че мъж от Уисконсин се признава за виновен за взривяване със запалителна бомба в про-лайф център

29-годишен мъж, който взриви със запалителна бомба про-лайф център в Медисън, Уисконсин, предходната година, се призна за отговорен в петък, откакто беше обвързван с закононарушението посредством ДНК на полуизядено бурито, удостовери Министерството на правораздаването на Съединени американски щати пред Fox News.

На 8 май 2022 г. Хридинду Твърди се, че 29-годишният Ройчоудхури е хвърлил два коктейла Молотов в офиса на Медисън в Уисконсин Семейни дейности.

Атаката, в която той означи опасността „ Ако абортите не са безвредни, значи и вие не сте “, пристигна по-малко от седмица след проектостановището на Върховния съд на Съединени американски щати, което допуска, че то ще анулира Roe v. Уейд изтече.

 

29-годишният Хридинду Ройчоудхури се призна за отговорен в петък за взривяване на запалителна бомба против скотски център в Уисконсин предходната година. (Alex Shur/Wisconsin State Journal посредством AP)

Ройчоудхури беше разпознат като вероятен обвинен предишния март скоро откакто чиновници...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР