281 решения е приел Общински съвет – Варна, през първите

...
281 решения е приел Общински съвет – Варна, през първите
Коментари Харесай

281 решения е приел ОбС-Варна за първото полугодиe

281 решения е приел Общински съвет – Варна, през първите шест месеца на годината. Това сочат данните от доклада за активността на локалния парламент и неговите комисии за полугодието.

Бюджетът за 2018 година, Синята зона, въпросът „ Спартак “ са единствено част от тематиките и решенията през отчетния интервал. Одобрена е годишната стратегия за ръководство и предписание с парцели – общинска благосъстоятелност през 2018 година, в която бе планувано отчуждаване на парцели по трасето на огромните инфраструктурни обекти в града.

Даден е ход и на процедурата по придобиване на държавен терен, върху който да бъде издигната нова постройка на емблематичната Математическа гимназия „ Д-р П. Берон “. Отпуснати са също средства за поправки на здания и уреди. Приета е и нова система от правила за електронен банкет в първи клас в общинските учебни заведения.

През първото шестмесечие Общинският съвет е провел общо 9 съвещания, едно от които е в два дни. Към кмета на община Варна са отправени 23 питания както от жители, по този начин и от общински съветници./chernomore.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР