28-годишната Фанка Иванова, открита мъртва вчера в гараж на необитаем

...
28-годишната Фанка Иванова, открита мъртва вчера в гараж на необитаем
Коментари Харесай

Убитата Фани в село Пъдарско е била застреляна в главата

28-годишната Фанка Иванова, открита мъртва през вчерашния ден в гараж на ненаселен двор в пловдивското село Пъдарско, е била убита в главата, научи TrafficNews. Пистолетът, с който е била умъртвена младата жена е бил нелегално притежаван от някогашният й брачен партньор, който е притеглен и като обвинен. Той се е снабдил с оръжието преди няколко месеца, а жителите на Пъдарско настояват, че убийството е било планувано от Александър Пашов. Някои от тях го дефинират като доста чудноват човек.
Прочетете още
Както TrafficNews заяви ревнивост бе главният претекст за убийството на 28-годишната жена. Криминалисти откриха тялото й, заровено в гараж на ненаселен двор. В брифинг от полицията оповестиха, че някогашният мъж на Фани- Александър Пашов е притеглен като обвинен с повдигнато обвиняване за ликвидиране, като е оказал подпомагане на проверяващите.

Припомняме, че повече от 3 часа продължи огледът на мястото, където е открито тялото на младата майка в Пъдарско.

Според локалните двамата с мъжа ѝ са били разграничени за известно време, а в следствие се сдобрили, само че не били в положителни връзки и той доста я е ревнувал. Мъжът живее с майка си. 28-годишната Фанка има две деца - на 8 и 14 години. Съседите ѝ я дефинират като положително момиче.

Фанка Ангелова бе в неопределеност от петък сутринта, когато е тръгнала за работа. Тя е работела в Индустриалната зона на село Стряма. Сигналът в полицията обаче е подаден на другия ден, откакто близките ѝ безрезултатно опитвали да се свържат с нея. Първоначално в селото се носила версия, че тя е избягала.

Фанка тръгнала за работа от Пъдарско към 5 ч. сутринта на 25 ноември. Оттогава дирите ѝ се изгубили. Нейните персонални движимости – телефон и дамска чанта, са били открити същия.

Александър е арестуван за  72 часа и следва прокуратурата да реши дали да изиска мярка за неотклонение " задържане под стража ".



TrafficNews съумя да снима Александър Пашов, до момента в който се организираха огледи в неговата къща и къщата на баба му.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР