27-ят слънчев ден е посветен на Небето (защитният покров над

...
27-ят слънчев ден е посветен на Небето (защитният покров над
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Днес ви наблюдават 1000 очи, сексът не се препоръчва

27-ят безоблачен ден е отдаден на Небето (защитният покров над Земята). Отваря се небесната врата и Висшите сили приказват с нас посредством небесните знаци, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Стриктно да се съблюдават разпоредбите за другарство сред хората. Смята се, че сте под контрола на Небето, по тази причина никога не би трябвало да се лъже. Не би трябвало да променяте жена си, а дамата – мъжа си в този ден. Въобще половите контакти и съпружеските прегръдки не се предлагат, както не се предлагат, когато се вършат пред доста хора, защото все едно през днешния ден ви следят 1000 очи “, предизвестява астрологът. В този ден би трябвало да се държите по този начин, като че ли се намирате на нудистки плаж и всички ви управляват и ви наблюдават, прибавя тя.

„ Не може да пушите - това осквернява небето! Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да вършиме разходки пешком, по-малко да стоите в затворени пространства. Краката да се натоварват повече! Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути! Бъдете пасивни, естествени! “, поучава Ивелина Пенчева.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

„ Благоприятно е за пътешестване, за нови запознанства, за контакти, за гостолюбие, дарове, физически практики. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни отпадъци, раздайте ги на бабите, на по-бедните! Това е ден също на размяната, която би трябвало да е еквивалентна, равностойна “, прибавя астрологът.

„ Не се предлага да се спускате подземен и в шахти, тунели, да копаете, гробове. Не би трябвало да лъжете и да пушите в този ден, както нито да се бръснете, нито да се подстригвате. Противопоказна е измяната. Спете при вдигнати пердета! “, поучава тя.

„ Храната би трябвало да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка. Трябва да носите колкото може по-малко облекла. Цветове на деня са ярко синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове! Жените да не употребяват козметика! Всичко би трябвало да е естествено. Добре е да не носят бижута “, прибавя Ивелина Пенчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР