27-годишно момиче от София е изчезнало безследно, твърди негова приятелка.

...
27-годишно момиче от София е изчезнало безследно, твърди негова приятелка.
Коментари Харесай

Жена твърди, че приятелката й Вилма е изчезнала. Появиха се обаче подозрения... СНИМКИ

27-годишно момиче от София е изчезнало безследно, твърди негова другарка. Според Катрин Илиева е подаден към този момент сигнал за търсене в полицията, само че от там са ги уведомили, че не могат да създадат нищо, в случай че инцидентно попаднат на нея, да я уведомят, че е търсена от околните й.

Публикацията на Катрин Илиева провокира освен лавина от състрадание, само че и съмнения. Потребители на Фейсбук изрекоха подозрение, че изображението на изчезналото момиче е генерирано с AI. Някои даже ревизираха това и се получи следната картинка:



Според други обаче е възможно просто момичето да си е поставило 35 филтъра на фотографията си и затова да се бърка програмата. GlasNews направи опит да се свърже с Катрин, с цел да разберем повече детайлности, само че до този миг не съумяваме. Ето какво написа тя в обществените мрежи:

" Здравейте, другари и познати! Искам да оповестя една неприятна вест, на 21.01.2024г. към 15:30ч. в гр. София, жк. Обеля, към блок 104 безследно изчезна моя другарка! Казва се Вилма и е на 27 години.

Към 15:00ч., Вилма споделя на татко си, че отива до магазина, който е наоколо до тяхното местоживеене, на 5 минути разстояние. Минават часове, само че Вилма по този начин и не се прибира у дома. Телефонът й е изключен и нямаме никакъв контакт с нея. Баща й отива в полицията, с цел да заяви за неочакваното и изгубване, само че несъмнено както постоянно и по закон, тъй като тя е пълнолетна, споделят че би трябвало да минат 24 часа. Минавайки интервалът от 24 часа, към момента нямаме никакъв контакт с нея и е в неопределеност. Подаден е към този момент сигнал за търсене в полицията, от където е обявено, че единственото нещо което могат да създадат е да я уведомят, в случай че инцидентно попаднат на нея, че я търсят и в случай че желае да се прибере у дома. След като баща й е попитал дали е допустимо да се наблюдава телефонният й номер, да се види къде е последното й местоположение от полицията му дават отговор, че те нямали право да проследявали телефонни номера.

Моля за подпомагане, Вилма е била облечена спортно с анцунг и яке (за страдание не мога да дава подробна информация за цветовете на облеклото й). "

, в случай че някой има някаква информация за Вилма, каквато и да е - къде са я видяли, по какъв начин е изглеждала, била ли е с някого, да й написа.

Ще ни се да имаме вяра, че това не е безвкусна смешка, сътворена благодарение на актуалните технологии. В същото време - в случай че една млада жена се нуждае от помощ, дано да помогнем!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР