27-годишният Силвестър Тошев е осъден на 23 години затвор за

...
27-годишният Силвестър Тошев е осъден на 23 години затвор за
Коментари Харесай

23 г. затвор за български гражданин, отвлякъл и изнасилил две ученички в Лондон

27-годишният Силвестър Тошев е наказан на 23 години затвор за нахлуване, похищение и обезчестяване на две тийнейджърки в Лондон.

Първата жертва намира на автобусна спирка през септември 2021 година Тогава момичето било едвам на 17 години.

Тя описа пред съда, че срещнала Силвестър на автобусна спирка в Сърбитън. Той я завлякъл до близката полянка, където почнал да я целува. От боязън момичето единствено свалило чорапогащника си. Тошев притиснал ученичката към земята и я разкрачил, с цел да я насили, а тя припаднала.

Тийнейджърката също посочи, че е била измъчвана в миг, в който към нея и насилника й е имало доста хора. Пред магистратите тя уточни, че се е доверила на Тошев, защото била “млада и наивна и не осъзнавала в каква заплаха може са се окаже ”. След изнасилването момичето се затворило в себе си и отказало да напуща дома си. Изгубило самочувствието си и даже обмисляло да постави завършек на живота си.

Момичето описа пред съда, че сънува кошмари и се разсънва, треперейки, с крясъци след ужасяващото нахлуване. Ученичката разкри още, че се почувствала “невидима ”, откакто Тошев я отвлякъл в наличието на доста хора на улицата макар съпротивата й.

27-годишният Силвестър Тошев се гаврил с втората си жертва единствено четири месеца откакто бил пуснат под гаранция за изнасилването на първата си жертва.

Втората си жертва Силвестър Тошев също причакал на автобусна спирка, този път в Сътън, където се качил дружно с нея в празен автобус. Започнал да я омайва и да я опипва по бедрото. Девойката отхвърлила упорития любовник и напуснала рейса, само че Силвестър я последвал и я отвлякъл със себе си. Тъй като ученичката се дърпала, Тошев я обърнал с тил и я обладал откъм гърба срещу волята й, подпирайки се на ограда. След това траял да унижава жертвата си, като я предиздвикал да се снима с него.

Въпреки неоспоримите доказателства в началото Силвестър Тошев отхвърля да е направил закононарушенията и принуждава двете жертви да се изправят пред съда и да разкрият шокиращи детайлности за неговите гаври.

Адвокатката на Тошев – Изабел Маккарол, уточни, че Тошев е дошъл в Обединеното кралство в търсене на по-добър живот след „ доста, доста мъчно детство “ като сирак в България. В последна сметка нашенецът взема решение да се разкае, само че това не трогва съдията, коийто му присъжда да търка наровете в пандиза 23 години.

„ Причината, заради която избрахте млади девойки под 18 години, беше вашето полово задоволство. Те са били уязвими и вие знаехте това. И се възползвахте от тази накърнимост, сподели арбитър Брайънт-Херън Кей Си при прочитането на присъдата, написа медия Metro.uk.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР