27-годишният Натаниел от Арканцас, САЩ, стана интернет сензация, след като

...
27-годишният Натаниел от Арканцас, САЩ, стана интернет сензация, след като
Коментари Харесай

WTF!? Мъж е луд по колата си и прави "уникален секс" с нея

27-годишният Натаниел от Арканцас, Съединени американски щати, стана интернет сензация, откакто описа любовната си история. Различното ми него е, че не е влюбен в различен човек, а в колата си. Chevrolet Monte Carlo от 1998 година, е " половинката " на Натаниел, който разкри през " Daily star ", че е бясно влюбен в колата си.

Виж още: Симона Загорова напусна страната и сподели убийствена визия 

Човекът сигурно си е решил един проблем - няма кой да го пита къде е, в какъв брой ще се прибере и сигурно няма да чува " боли ме главата ", когато изиска да палува. О, да Натаниел и неговата... дама вършат буен секс, както той твърди. Натаниел е обектофил, а диагнозата му е сложена преди години, когато развива странната любовна фикс идея по автомобила си. Обектофилите са хора, които развиват особена връзка с неодушевени предмети, сходно на Натаниел.

Виж още: Топ 5 най-странни върхове на Гинес 

27-годишният мъж е вманиачен по коли от дете, само че пристрастеността му е минала границите на естественото усещане. Сексът с колата си разказва, като нещо, което в никакъв случай преди този момент не изпитвал. Не знаем за какво, само че сме склонни да му имаме вяра... сигурно е нещо, което не се вижда постоянно, само че и не държим.

Фетишът на Натаниел даже стана мотив преди време да бъде сниман документален филм за него и връзката му с колата. Ние съветваме момчето в никакъв случай да не посещава някой краен квартал. Например... Люлин, тъй като спътницата му в живота може да остане без елементи, които може да играят значима роля в любовната игра.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР