27-годишният германски национал Махмуд Дахуд ще напусне Борусия (Дортмунд) в

...
27-годишният германски национал Махмуд Дахуд ще напусне Борусия (Дортмунд) в
Коментари Харесай

Борусия няма да поднови договора на германски национал

27-годишният немски национал Махмуд Дахуд ще напусне Борусия (Дортмунд) в края на сезона след приключването на контракта му. Спортният шеф на клуба Себастиан Кел разгласи в изявление пред вестник " Билд ", че контрактът на футболиста няма да бъде възобновен.  

" Проведох доста открит и почтен диалог с Мо през предходната седмица. Казах му, че няма да подновим контракта му през лятото. Той е с нас от шест години и е доста добър футболист, който оценявам високо както в спортно, по този начин и в човешко отношение. Но взехме решение да се разделим ", разяснява Кел. 

Дахуд бе постоянен титуляр за Борусия преди да бъде застигнат от травми на рамото в огромна част от предишния сезон. От началото на този той записа единствено 6 мача във всички шампионати и бе отвън игра за няколко месеца поради интервенция на контузеното си рамо през първата част на сезона и възобнови тренировки през януари. 

Равенството резервира дистанцията сред двата тима от 7 точки в интерес на Сепси. Съставът от Сфънту Георге заема 6-о място в класирането и ще се опита да го резервира в оставащите 4 кръга от постоянния сезон. Ботошани е на 8-а позиция и с все по-малко шансове да влезе в първата плейофна шестица. 

Полузащитникът се причисли към отбора от Дортмунд от Борусия (Мьонхенгладбах) през 2017 година, записвайки общо 137 мача за клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР