27-годишен индийски бизнесмен ще съди родителите си за това, че

...
27-годишен индийски бизнесмен ще съди родителите си за това, че
Коментари Харесай

Мъж съди родителите си, защото не дал съгласието си да бъде роден

27-годишен индийски предприемач ще съди родителите си за това, че са го основали без негово позволение.
Случаят звучи неуместно, само че е истина. Рафаел Самуел от Мумбай се разпознава като " антинаталист " - има вяра, че животът е толкоз нетърпим, че хората би трябвало да спрат да се развъждат.
" Човешкото битие е безсмислено. Толкова доста хора страдат ", твърди Самуел, представен от BBC.
Той към момента не е намерил юрист, подготвен да се захване с делото му. Любопитен факт - и двамата му родители са юристи.
" Ако Рафаел може да измисли рационално пояснение по какъв начин бихме могли да потърсим разрешението му да бъде роден, ще приема виновността си ", съобщи от своя страна Кавита Карнад Самуел, майката на мъжа. " Радвам се, че синът ми се е трансформирал в смел, без значение мислещ младеж. Той сигурно ще откри пътя към щастието си. "
Рафаел Самуел е основал и Фейсбук страница, в която разгласява антинаталистки послания, а реакциите са спорни - от поддръжка до апели да се самоубие.
Мъжът твърди, че ще съди родителите си поради правилото. " Иска ми се да не се бях раждал. Не че съм трагичен, само че не желая да съм тук. Все едно имам една хубава стая, само че не желая да я населявам ", продължава с леко обърканите си пояснения Самуел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР