27 февруари мина под знака на изявлението на френския президент

...
27 февруари мина под знака на изявлението на френския президент
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: ще изпраща ли западът войски в Украйна?

27 февруари мина под знака на изказването на френския президент Еманюел Макрон късно вечерта в понеделник, че в бъдеще е допустимо да бъдат изпратени войски на западни страни в Украйна в бъдеще.

Много от другите водачи в Европа и НАТО обявиха, че нямат такива проекти.

Думите на Макрон отекнаха и в България.

Най-интересната вътрешна политическа вест е изказване на Бойко Борисов, че ГЕРБ готвят политическо съглашение в отговор на меморандума на ПП-ДБ.

Според шефа на ГДБОП Явор Серафимов един и същи друмник заплашвал арбитър Владислава Цариградска, други магистрати, министри, че и учебните заведения.

Почина артистът Славчо Пеев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР