26-годишният мъж, който беше издирван под дърво и камък, тъй

...
26-годишният мъж, който беше издирван под дърво и камък, тъй
Коментари Харесай

Намериха предполагаемия убиец от Надежда, прострелял е и детето си*

26-годишният мъж, който беше търсен къде ли не, защото е обвинен за убийството на 23-годишната си някогашна другарка в столичния квартал " Надежда ", е бил открит край Горни Богров. С него е било и детето му, което също беше търсено, откакто не беше открито в жилището на убитата му майка.
Според непотвърдена от управляващите информация, мъжът е прострелял както себе си, по този начин и детето си. И двамата са са откарани в " Пирогов ", оповестява БНР. Преди минути стана ясно, че детето е умряло. Появи се конкретизиране и от Нова телевизия, че мъжът е опитал да се простреля, само че в действителност не е ясно дали се е ранил и към този момент данните сочат, че той е добре.
Според публикувана информация, мъжът е стрелял в главата на дъщеричката си, която е на единствено 1 година, когато е схванал, че полицията ще го залови. След това е опитал да се простреля. Той има законно оръжие, като чиновник на СОТ и до момента не е имал регистрирани престъпни прояви.
Към 18:30 часа през вчерашния ден вечерта в полицията е получен сигнал за открита от близки простреляна и умряла 23-годишна жена в столичния квартал Надежда. Полицията заяви, че стрелецът може би е бащата на детето, което е живяло на адреса, където е простреляна младата жена. Малко по-късно от полицията пуснаха за търсене колата на въпросния мъж. 26 годишният мъж е имал законно притежавано огнестрелно оръжие и е работел в охранителна компания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР