26-годишен шофьор от Пловдив направи във вторник през нощта неуспешен

...
26-годишен шофьор от Пловдив направи във вторник през нощта неуспешен
Коментари Харесай

Пиян направи неуспешен опит за нов рекорд на блъснати паркирани коли в Пловдив

26-годишен водач от Пловдив направи във вторник през нощта несполучлив опит да усъвършенства градския връх по най-вече блъснати паркирани коли, откакто със своя лек автомобил „ Ауди ” нанесе материални вреди на четири МПС на улица „ Съединение ” в жк „ Тракия ”. Градският връх на Пловдив бе подложен през предходната седмица още веднъж в регион „ Тракия ” от различен пийнал джигит зад кормилото, който помля 5 паркирани автомобила.

При отработване на злополуката с материални вреди от 12 септември чиновниците тествали 26-годишния пловдивчанин с дрегер и резултатът посочил съществуването на 1,51 промила алкохол. Той избягал от местопроизшествието и бил открит в дома си в блок 8 в жк „ Тракия ”, където се прибрал с аудито си на джанти, защото гумите му изпопадали някъде по пътя след злополуката.

Собственикът на аудито се опитал да показа пред служителите на реда от Пето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив своя сателит в колата за водач по време на случая, само че лъжата му бързо била разкрита от проверяващите случая чиновници на реда по раните на главите на двамата потърпевши и размера на счупените сектори по предното обзорно стъкло. 26-годишният пийнал водач твърдял пред служителите на реда, че е изпил единствено 4 бири, само че резултатите от дрегера посочили, че лъже и за количеството на погълнатия алкохол.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР