26-годишен мъж е задържан при специализирана акция срещу разпространението на

...
26-годишен мъж е задържан при специализирана акция срещу разпространението на
Коментари Харесай

Спецакция: Откриха 77 000 лв. в дома на наркодилър от Пазарджик

26-годишен мъж е арестуван при профилирана акция против разпространяването на опиати в Пазарджик, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Пазарджик
 © Министерство на вътрешните работи
При инспекция на жилището на задържания служителите на реда разкрили девет полиетиленови пликчета, съдържащи суха листна маса от глави и съцветия – марихуана, видно от направения полеви наркотест.

От жилището са конфискувани и над 77 000 лв., 4755 евро, неголямо количество английски паунди и щатски долари. Предстоят дейности за изясняване произхода на парите.

Служители от бранша са задържали и двама клиенти на дилъра - тийнейджърка и 37-годишен мъж от регионалния град - с неголеми количества марихуана.

В рамките на интервенцията, на един от входовете на Пазарджик, автопатрул от полицейския сектор „ Изток “ спрял лек автомобил, ръководен от 41-годишен локален гражданин. При последвалата инспекция бил открит полиетиленов плик с бучка светлокафяво вещество – малко над 6 грама хероин.

Тримата мъже и младото момиче са арестувани в ареста за период до 24 часа. Спрямо 26-годишния се води следствие за разпространяване на наркотични субстанции.
 © Министерство на вътрешните работи  © МВР
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР