26-гимнастичка Цвети Стоянова направи за първи път излъчване на живо

...
26-гимнастичка Цвети Стоянова направи за първи път излъчване на живо
Коментари Харесай

Цвети Стоянова за втори път на косъм от смъртта

26-гимнастичка Цвети Стоянова направи за първи път лъчение онлайн в инстаграм профила си, с цел да опише за ужасяващ случай, който претърпяла на пешеходна пътека в София. Тя тръгнала да пресича, откакто рейс спрял да й даде път. Не по този начин постъпила кола, която решила освен да пресече пътеката, само че и да се движи по трамвайните релси, което е неразрешено съгласно закона, припомня Hotnews.bg.

Цвети съумяла в последния миг да се върне на тротоара, само че автомобил-нарушител бил ударен откъм гърба от различен автомобил поради заледения път и отхвърчал със страшна скорост на пешеходната пътека, тъкмо където била Цвети преди секунди. Развълнувана Цвети призна във видеото, че е била на косъм от гибелта и я е гледала право в очите.

Още повече, че единствено преди седмица тя била от другата страна на бариерата-като шофьорка на зебра претърпяла сходен случай. През 2016 година Стоянова се хвърли от шестия етаж на блока, в който живее и оцеля по знамение. Тогава тя приключи спортната си кариера.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР