25 възпитателни дела за сбивания, кражби, притежание на наркотици спрямо

...
25 възпитателни дела за сбивания, кражби, притежание на наркотици спрямо
Коментари Харесай

25 възпитателни дела спрямо варненчета в район „Одесос“ за година

25 възпитателни каузи за сбивания, обири, владеене на опиати по отношение на 28 деца на възраст 8 – 17 години, гледани от Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни в регион „ Одесос “ през предходната година. Това оповестяват от районното кметство, научи Moreto.net. Касае се за случаи на сбивания, обири и владеене на опиати.

Предприетите ограничения включват контрол на публичните възпитатели, засилени наставнически грижи, съвещания със експерти в профилирания кабинет, а родителите посещават беседи по въпросите на възпитанието.

При работата с децата изключително се залага на предварителната защита, прецизират от комисията. Провеждат се беседи, тренинги, презентации, прожекции на филми.

За 2022 година в мероприятията са взели участие 1894 деца, 125 учители и 167 родители. Под надпис „ Чрез спорт против експанзията и насилието “ са извършени футболни, баскетболни и хандбални начинания с награди, обезпечени от Община Варна и локалната комисия в регион „ Одесос “. Как да поддържат връзка без спорове между тях и по какъв начин да се оправят с онлайн издевателството, децата се образоват посредством беседи, обединени под мотото „ Да бъдем толерантни “.

Кметът на регион „ Одесос “ Георги Недев в качеството си на ръководител на Местната комисия за битка с противообществени прояви на малолетни и малолетни напомня на родителите да се обръщат към комисията на региона при проблеми в държанието на децата им за попречване на възможни техни публично рискови прояви. Комисията работи с психолог, психиатър и педагози, които съветват и оказват способена помощ гратис. Предварителните поръчки могат да се създадат при секретаря на МКБППМН Мария Вълчева – тел. 052-612-886 или на място в административната постройка на региона на ул. „ Ст. Караджа “ 30.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР