24 са семействата, останали без дом, заради огромен пожар. Припомняме,

...
24 са семействата, останали без дом, заради огромен пожар. Припомняме,
Коментари Харесай

24 са семействата, останали без дом, заради огромния пожар в Стара Загора

24 са фамилиите, останали без дом, поради голям пожар. Припомняме, че случаят е от Стара Загора, а огънят е тръгнал от разпален комин. Покривът е напълно опожарен, а жилищните етажи са необитаеми след потушаването на пожара.

В три през нощта Валентин, брачната половинка и детето му чули мощен звук и тракане по вратата. " Пожарна и полиция ни изтеглиха доста бързо, тъй като стихията се беше разбушувала. Бързо се отзоваха и от общината и помогнаха на всички нуждаещи се ", спомня си той, съобщи NOVA.

Баба Илийка със сълзи на очи показа, че е претърпяла нещо извънредно. " Благодарение на служителите на реда сме избавени. Ужасяващи са последствията при нас. Не е допустимо скоро да се живее в жилищата. В момента пребивавам при другари, само че ще ми обезпечат общинско жилище ", изясни тя.

От общината показват, че е оповестено отчасти бедствено състояние. " Назначена е Комисия по бедствия и повреди, която сега прави оглед. Ще би трябвало да създадем градивно мнение, с цел да се види дали блокът е безвреден. През април или май следващата година може да бъде осъществен ремонт. Първо би трябвало да се обезпечат средства. Няма бедстващи, всички нуждаещи се са настанени в общински жилища ", означи Ангел Стоманярски.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР