24 израелски войници, от които 21 - резервисти, са убити

...
24 израелски войници, от които 21 - резервисти, са убити
Коментари Харесай

Ще има ли споразумение за спиране на огъня в Газа?

24 израелски бойци, от които 21 - резервисти, са убити в Ивицата Газа през вчерашния ден - най-смъртоносният ден за израелската войска от началото на сухопътната интервенция през ноември 2023 година

Реактивна граната е блъснала танк наоколо до две здания, където са били бойци, заяви представителят на израелската войска Даниел Хагари. Новината идва на фона на известия в американските медии за усилени договаряния за помирение и освобождение на заложниците. Израел е предложил на водачите на радикалното палестинско придвижване Хамас да изоставен Ивицата Газа като част от ново предложение за подписване на съглашение за преустановяване на огъня, заяви нощес Си Ен Ен, като се базира на двама американски публични представители.

По-рано американското издание Аксиос заяви, че Израел е предложил на Хамас пауза в сраженията от два месеца като част от многостепенно съглашение, което включва освобождение на всички заложници, държани в Газа. И тази заран над Газа се извиват облаци пушек от продължаващите удари.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР