24-годишният младеж беше заловен на 15 юли да кара своя

...
24-годишният младеж беше заловен на 15 юли да кара своя
Коментари Харесай

Мотоциклетист, движещ се със скорост от 150 мили в час, уловен от собствения си запис на видеорегистратор

24-годишният юноша беше хванат на 15 юли да кара своя „ супербайк “ по A130 от чиновник на пътната полиция, откакто в началото беше проследен, тъй като буквите на регистрационната му табела беше прекомерно дребна.

След това служителите на реда го видяха да кара транспортни средства с висока скорост, преди да отбие на пътя, където в последна сметка беше хванат.

След като беше спрян, служителят на реда видя той е употребявал видеорегистратор и подозира, че е уловила шофирането му - по тази причина иззе картата с памет.

След обзор от полицията, видеорегистраторът е уловил по-ранните пътувания на ездача, при които той е карал с повече от 150 благи в час по време на изпреварване и даже беше видян да прави колело, до момента в който минаваше около други транспортни средства.

Изображение: Твърди се, че мотоциклетистът е карал със 150 благи в час през Есекс. Снимка: Полицията в Есекс

Прочетете повече:

Почитта на родителите към умрялото „ щастливо, занимателно момче “ при злополука в учебно заведение в Есекс

Полицай Дани Уилър, който управлява следствието, сподели: „ Няма подозрение, че мотоциклетистът е карал по рисков метод оня ден, употребявайки публичните пътища на Челмсфорд като спортна писта без внимание към себе си и сигурността на другите участници в придвижването.

" Кадрите бяха ужасяващи, дотолкоз, че по време на изявлението мотоциклетистът призна, че даже той е бил шокиран от тях и призна, че е постъпил неуместно. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР