24-годишният българин Ивел Йорданов имаше уникалната възможност да бъде един

...
24-годишният българин Ивел Йорданов имаше уникалната възможност да бъде един
Коментари Харесай

Ивел Йорданов с голяма роля в европейския парламент

24-годишният българин Ивел Йорданов имаше неповторимата опция да бъде един от участниците в разиграването на дебатите на претендентите за нов ръководител на Европейската комисия в Брюксел в сряда вечер в залата на Европейския парламент. Те предшестваха действителната полемика на номинираните от огромните партии в Европейски Съюз за министър председател на Съюза. Нашето момче влезе в кожата на Ян Захрадил – босът на групата, в която е Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация.

Той е бил поканен от Евровизия, която провежда младежките и лидерските диспути поради дейна позиция и актьорска заложба. Младият българин, до момента прочут у нас като модел, се наложи в полемиките за световното стопляне, лобизма, безработицата и международна мощ ли е Европейски Съюз.

„ Не просто трябваше да водим този спор, а и да се вместим в тъкмо отделеното време: по всяка тематика да приказваме минута, а при противоречие с позиция на различен, да го опровержим за 30 секунди. Ако някой пък ми направи имитация, трябваше да отбия офанзивата още веднъж за половин минута. И по този начин дебатите на шестима ни продължиха 90 минути – също като полемиката на огромните лидери”, споделя Ивел. Освен модел, той е и артист с участия в интернационалните продукции.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР