24-годишен мъж от Ракитово, криминално проявен и стар познайник на

...
24-годишен мъж от Ракитово, криминално проявен и стар познайник на
Коментари Харесай

ДЪРЗЪК ОБИР: Млад апаш разплака дядо, задигна над 5 бона от къщата му

24-годишен мъж от Ракитово, престъпно проявен и остарял познайник на полицията, е разрушил железна каса в дома на 80-годишен в Батак и е откраднал оттова военен револвер, 45 патрона за него и 5250 лв.. Дръзкият крадец е арестуван след дейна, упорита и съответна екипна работа на полицейски чиновници. Това заяви представителят на пазарджишката Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

През септември предходната година в Районното полицейско ръководство бил получен сигнал за осъществена кражба от къща, благосъстоятелност на 80-годишен гражданин на Батак. Неизвестен крадец разрушил прозорец на първия етаж и проникнал вътре.

С помощта на техническо средство неканеният посетител разрушил железна каса и отмъкнал намиращите се в нея законно притежаван военен револвер, 45 патрона за него и сумата от 5250 лв. в банкноти с разнообразни копюри. На мястото е осъществен оглед от дежурна група при полицейското ръководство в Пещера и специалисти от бранш «Научно-техническа лаборатория» в Пазарджик. Започнало следствие, в което на разнообразни стадии с изключение на пещерските криминалисти се присъединили сътрудниците им от Районното ръководство във Велинград и бранш «Противодействие на престъпната престъпност» при ОДМВР-Пазарджик.

Благодарение на взаимните старания полицейските дейности са увенчали с триумф. При извършена акция бил арестуван 24-годишен мъж от Ракитово. Той е остарял познайник на органите на реда, престъпно проявен и осъждан. Събрани са доказателства за неговата съпричастност към осъщественото незаконно посягане. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР