24 часаБаневи искат баня всеки ден, французите затруднениЕвгения и Николай

...
24 часаБаневи искат баня всеки ден, французите затруднениЕвгения и Николай
Коментари Харесай

Преглед на печата

24 часа

Баневи желаят баня всеки ден, французите затруднени

Евгения и Николай Баневи, които от края на октомври са задържани във Франция, изпитвали битови страдания в килиите си, защото нямали право на баня всеки ден, описаха за " 24 часа " източници от полицията. Претенциите на фамилията, привикнало на разточителен живот, затруднили затворническите управляващи във Франция, защото в страната има правила за всички арестанти.

Във Франция, както и у нас арестуваните се къпят по график - 2 пъти седмично. Евгения е приела по-тежко ограничаването от мъжа си. Съпрузите мъчно се помирявали и с обстоятелството, че всеки ден са с едни и същи облекла.

Труд

Вдигат с 20% заплатите на служители отличници

Необходимостта от построяването на нов мост над река Дунав при Русе разискаха на среща министърът на стопанската система на северната ни съседка Никулае Бъдълъу и регионалният шеф на Русе Галин Григоров. Това се случи по време на честванията в Гюргево, отдадени на 100 годишнината от Обединението на Румъния и техния Национален празник - 1 декември. Темата, която беше разисквана бе обвързвана с нуждата от построяването на нов мост над р. Дунав точно при Русе, оповестиха от регионалната администрация.

Монитор

Иванчева и Петрова желаят да участват на заседание за изискванията в арестите

Двете държат да бъдат конвоирани и да участват на съвещанието като директно заинтригувана и съществено наранена страна. Заявлението бе публикувано за медиите от техния документално акредитиран прокурист Петър Кърджилов, защото има подозрения, че то няма да стигне до министър Цачева.

Кърджилов желае да получи отговор до понеделник дали Иванчева и Петрова ще бъдат позволени да участват на съвещанието. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР