23-годишната фенка на пластичната хирургия е изхарчила повече от 17

...
23-годишната фенка на пластичната хирургия е изхарчила повече от 17
Коментари Харесай

Украинската Барби превърна със своите снимки Instagram в PornHub

23-годишната фенка на пластичната хирургия е изхарчила повече от 17 000 английски лири, с цел да наподобява като Барби. За да реализира това барманката от Копенхаген, която пристигнала от Украйна, си направила две интервенции за увеличение на гърдите, инжектирала си ботокс и филъри. В близко бъдеще Елена Росо възнамерява да поеме още по-голям риск и да усили задните си елементи. Но зад необичайния външен тип на момичето се крие обезпокоително минало.
"Аз бях дете, което нямаше детство.От дребна възраст осъзнах, че съм сама поради кавги в фамилията и дома ми.В резултат на това започнах да използвам опиати, алкохол, да нарушавам закона ", споделя Елена Росо.
"Но бързо разбрах, че сама съм виновна за моите дейности и за бъдещето си. И в случай че желая животът ми да бъде изменен към по-добро, аз съм единствената, от която зависи това ", споделя още украинката. Преди пет години тя първо усилва устните си и става русокоска, само че не счита да стопира. Предстоят й интервенции на носа и клепачите.
"Някои хора считат, че съм прекалила с външният ми тип, само че не ми пука, тъй като го върша единствено за себе си ", приключва барманката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР