23-годишна жена беше убита в София, а дъщеря й, която

...
23-годишна жена беше убита в София, а дъщеря й, която
Коментари Харесай

Жена бе убита в столицата, едногодишната й дъщеря е в неизвестност

23-годишна жена беше убита в София, а щерка й, която е на една годинка, е в неопределеност. Полицията разгласи за общодържавно търсене някогашния й другар, като популяризира негова фотография. Според Министерство на вътрешните работи - той се придвижва с автомобил " Фолксваген Голф ", сив металик, с регистрационен номер Сухопътни войски 46 99 АХ. Вероятно с него пътува и дребното дете.

Убийството е станало в апартамент на втория етаж в блок, намиращ се на улица " Бели Дунав 2 " в кв. " Надежда ". Сигналът е подаден в полицията в 18.31 часа от родителите на момичето.


Ивайло Иванов - шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Родителите са търсили контакт с щерка си, защото не им отговаряла те са пристигнали и с ключар са отворили жилището и са разкрили натрупа. Веднага към мястото са ориентирани екипи на 2-ро районно управление (на МВР) и Столична дирекция на вътрешните работи. Потвърждава се това - 23-годишно момиче е умряло от огнестрелни рани.
Бившият другар на младата жена е разгласен за търсене. От полицията оповестиха, че той е чиновник на частна охранителна компания и има законно оръжие.
Ивайло Иванов - шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Бившият другар на жертвата, с който са живеели на фамилни начала, го няма. Детенцето също, което е на 1 годинка, което е най-вероятно с него, само че не можем да твърдим, че той е причинител, просто търсям го по отношение на изясняване на събитията към гибелта на момичето.
От полицията прецизираха, че мъжът се придвижва с лек автомобил " Фолксваген ". Уведомена е и " Гранична полиция ".
 Столична дирекция на вътрешните работи търси мъж и малко дете (СНИМКА) Столична дирекция на вътрешните работи търси мъж и малко дете (СНИМКА)
Столична дирекция на вътрешните работи търси мъж и малко дете, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. От там разпространиха фотография на мъжа и номера на автомобила му.
 Убита е жена в столичния квартал Убита е жена в столичния квартал "Надежда ", липсва детето й
23-годишна жена е убита в дома й в столичния квартал "Надежда ". Инцидентът е станал малко след 18.30 часа, осведоми Министерство на вътрешните работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР