22 лунен ден от 00:03 на 10 декември до 00:45

...
22 лунен ден от 00:03 на 10 декември до 00:45
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 10 декември 2017

22 лунен ден от 00:03 на 10 декември до 00:45 часа на 11 декември

Денят е обвързван с непоколебимост, резистентност!

Това е интервал на мъдрост, приемане на трайно познание. Всички познания се получават елементарно и елементарно се усвояват. Освен това е ден за реализиране на цели.

В този ден се изисква цялостно концентриране върху най-важния за вас проблем и търсене на нужните източници на познания за неговото решение.

В този вълшебен ден са изключително мощни умствените качества на индивида и неговата вътрешен глас. Вие можете да научите нови неща за себе си и за света. Mоже да ви се открие скрито познание, могат да ви дойдат в главата нови хрумвания и свежи истински решения на запуснати проблеми. Но, помнете, че знанията може да се употребяват единствено за богатство, другояче ще се извърнат против вас.

Денят е удобен за всякаква детайлна работа, която изисква обширен разбор и метод. Ако се заемете съществено със всяка една активност, тя ще ви донесе съответните резултати.

Днес ще станем съществени, разумни, съсредоточени и доста взискателни към себе си и към всички към нас. Ще успеем да виждаме всичко в най-малките му елементи, ще бъдем прекомерно педантични и ще се стремим към перфекционизъм в дейностите си. Всяко нещо ще минава под микроскоп от нас.

Само внимавайте през днешния ден, да не бъдете подведени в някои свои дейности и планове, да не съумеете да видите същинската страна на нещата. По някое време може да усетите тягостна сила, леки усложнения по пътя си, лека нерешителност в себе си и в своето държание.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е удобно да се вършат операции и интервенции на тези органи, в случай че не е незабавно, несъмнено. Добре е да се съблюдава диета.

Добре е за лечение на кожни проблеми. Денят е подобаващ за козметични процедури и пластични интервенции.

Идеално време за деен отдих и отмора.

Сънищата в този лунен ден донасят нови познания и информация за решаването на проблемите. Отнасяйте се деликатно към тези сънища: те ще ви оказват помощ да се измененията към по-добро, в случай че са вярно изтълкувани.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР