22-годишният Георги Китипов е починал днес, съобщиха близки. Момчето е

...
22-годишният Георги Китипов е починал днес, съобщиха близки. Момчето е
Коментари Харесай

22-годишният Георги от Карлово загуби битката с рака

22-годишният Георги Китипов е умрял през днешния ден, оповестиха близки. Момчето е от Карлово, дълго време той се бореше с онкологично заболяване Много хора бяха съпричастни и проведоха благотворителни прояви и събираха средства.

С голяма горест ви споделяме, че през днешния ден нашият безценен Георги напусна този свят, написаха почернените близки.

Преди 7 дни положението му за часове се утежни фрапантно и бе изместен в интензивното отеделние на болничното заведение.

След няколко дни, прекарани в интензивното, лекарите стигнаха до заключението, че сериозното му положение е необратимо и единственото нещо, което може да се направи, е да се поддържат виталните функционалности, до момента в който пристигна краят.

Последното предпочитание на Георги беше да се прибере у дома. Затова майка му взе решението да бъде прекъснато лекуването в болничното заведение в Истанбул и Георги да бъде трансфериран с кола за спешна помощ назад в България на 14.06. Той прекара остатъка от дните си у дома дружно с майка си, която стоеше неразделно до него.

Искаме да благодарим на всички вас, че отворихте сърцата си и подадохте ръка на Георги в неговата битка за живот.

Георги вечно ще остане в нашите сърца и мисли като един от най-близките ни другари. Той беше доста самоуверен, имаше извънредно мощен дух и се бори с заболяването до финален мирис.

Георги, благодарим ти, че ни разреши да бъдем част от живота ти и реши да го споделиш с нас. Ти си човек, от който научихме доста и ти благодарим за всеки един миг прекаран с теб. Обичаме те!

Георги заболява, когато е едвам 4-годишен. Години води сполучливи борби, а една от тях се случва през миналата година, когато претърпява сполучлива трансплантация на стволови кафези.

TrafficNews изрича съболезнования на околните и фамилията на Георги!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР