22-годишният Емил Загоров отива на тренировка към фитнес залата, когато

...
22-годишният Емил Загоров отива на тренировка към фитнес залата, когато
Коментари Харесай

Голяма беда сполетя Енчо Керязов, но после се случи чудо

22-годишният Емил Загоров отива на подготовка към фитнес залата, когато намира портфейл на улицата. Оказва се, че той е владеене на Енчо Керязов, оповестява bgonair.bg.

``
реклама

Момчето незабавно намерило метод да се свърже с актьора и да му заяви, че движимостите му са у него.

" Изобщо, нито за секунда не съм се замислял да взимам нещо, тъй като най-малкото не съм опрял до такива изкушения и това не е нещо мое, не съм изкарал аз и нямам по какъв начин да взимам ", показа Емил.

Оказва се, че носителят на " Сребърен смешник “ на международния цирков фестивал в Монте Карло е един от идолите на Емил.

" Искам да му благодаря в действителност пред цяла България за големия жест който направи, за мен персонално, за спестените ми неприятности, за цялото семейство и да му благодаря въобще, че го има този човек, благодаря и на родителите на Емо, че са го възпитали по този метод, бих желал и аз да бъда подобен родител, като родителите на Емо ", съобщи цирковият актьор.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР