22-годишната изкусителна брюнетка Силвия от Варна проби в порното, научи

...
22-годишната изкусителна брюнетка Силвия от Варна проби в порното, научи
Коментари Харесай

Ето я българката която проби на световната сцена с филми за възрастни!

22-годишната изкусителна брюнетка Силвия от Варна проби в порното, научи HotArena.

Тя изгря в един от най-оборотните порно уеб сайтове с половинчасово видео, на което могат да завидят и най-известните имена в сектора.
В сюжета Силвия отива на кастинг за модели . Интервюиращият я разпитва от къде е, а тя с горделивост споделя, че е от България и желае да стане модел.
Момичето не може да се похвали с кой знае какъв брой добър британски, само че изяснява на бъдещия си екранен съкровен сътрудник, че обича да се забавлява в Слънчев бряг. Море, секс случки, купони са трите съществени неща, които я вършат щастлива.

След като сътрудника й и прави няколко фотоси по еротично долни дрехи, стартира да я целува и да смъква облеклата й. След това двамата показват най-хубавото от Кама Сутра без никакви задръжки. Силвия се показва чудесно и даже в част от сцените употребява вибратор. За порноклипа, който е сниман с доста положително качество, Силвия прибира 5000 евро, настояват осведомени.

Заради чудесното си показване пред камерата хонорарът на ромската перла може да скочи двойно и тройно за идващите епизоди. Това обаче ще се случи в случай че тя взе участие в лесбо подиуми, сдадо мазо и групови осъществявания. По този метод Силвия затвърждава славата на българките като едни от най-атрактивните в порно бизнеса. Преди нея 22-годишна русенка преспа с 1026 мъже единствено за една нощ, напомня „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР