22- годишен сe преобърна с краден автомобил. Това съобщиха от

...
22- годишен сe преобърна с краден автомобил. Това съобщиха от
Коментари Харесай

Младеж сe преобърна с краден автомобил

22- годишен сe прекатурна с краден автомобил. Това оповестиха от ОДМВР- Бургас.

На 1 май към 06.06 часа на към 500 м преди местността Капчето, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост лек автомобил с бургаска регистрация се прекатурва отвън пътното платно.

Автомобилът е ръководен от 22-годишния недееспособен П.С. от Бургас. При случая е потърпевш лидерът на автомобила, който е отведен в МБАЛ „ Бургасмед “, прегледан и освободен с диагноза „ остра интоксикация “, открита посредством химичен разбор.

Автомобилът е с цялостна дисторция на купето. Самият автомобил е благосъстоятелност на 50- годишна бургазлийка от кв. „ Горно Езерово “, която го паркирала предходния ден пред дома си, ситуиран на ул. „ Росица “. Ставайки от сън на идващия ден дамата открила неналичието на автомобила и алармирала полицейските чиновници от Четвърто Районно ръководство – Бургас.

След допускане на ПТП с крадения автомобил и преминат медицински обзор, причинителят на действието – П.С. е арестуван със заповед за полицейско задържане за период от 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР